• Rosanna Kluivert: "Strijdlustiger dan ooit"

Rosanna Kluivert: "Strijdlustiger dan ooit"

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Rosanna Kluivert: "Strijdlustiger dan ooit"

di, 01/22/2019 - 14:54

Rosanna Kluivert laat het er niet bij zitten en is “strijdlustiger dan ooit”.  Dat meldt een bron uit de nabije omgeving van de Reality-ster van het Kluivert Dog Rescue Center. 

Het Rescue Center op de beoogde locatie mag dan nu niet meer doorgaan, in ieder geval niet voor de KDRF,  nog altijd is het de bedoeling om een goede shelter op te zetten op Curaçao, maar dan  op een andere, nu nog onbekende locatie. De samenwerking met Rescue Paws is definitief voorbij. De huidige opvang op het Porto Marie-terrein heeft niets meer te maken met de Kluivert Dog Rescue foundation, en de paar honden in Porto Marie worden ook niet meer bemiddeld via de Stichting van de Kluiverts.

In de tussentijd zullen de sterilisatie en castratie-acties van de Kluivert-stichting wel gewoon doorgang vinden, zo laat de Stichting weten. Voorlopig via de pop-up store aan de Mambo Beach Boulevard 35 in Willemstad.

Dit weekeinde werd bekend dat Rescue Paws en de Kluivert-foundation de samenwerking beëindigd hadden. De precieze reden daarvan is nog onduidelijk. Dogzine houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal beide organisaties om meer duidelijkheid vragen over de toekomst van zwerfhonden, en zwerfhondenopvang, op het tropische eiland.