Columns

Blaffentine

Zodra de intelligente lockdown  werd aangekondigd, wist ik dat Don moeilijkheden zou krijgen met de plotselinge verandering.

Snap, Crackle, Pop

Ik heb het niet over de ontbijtgranen die mensen eten. Ik heb het over die luide, soms kleurrijke dingen die aan het einde van elk jaar de lucht in vliegen.

Buiten gebruik

Ik heb veel verschillende hulpmiddelen in mijn huis. Mijn Oreon Webbox en brailleleesregel. Een vloeistofniveau-indicator, een sprekende thermometer en oh ...

Toegang geweigerd

'Je kunt je hond hier niet mee naar binnen nemen'. ‘We staan ​​geen honden toe, sorry’. 'Kan de hond buiten wachten?'

Het is een teken

Ik ben misschien slechthorend, maar ik ben zeker niet doof. Met mijn nieuwe hoortoestel kan ik meer horen dan ooit tevoren.

Spreek

Je hond laten blaffen op commando is natuurlijk een leuke truc, maar waarom zou iemand dat blaffen van zijn hond dan echt nodig hebben?

Open De Deur

Ik hoor vaak dat mijn hond slim is. Daar ben ik het absoluut mee eens. Hij weet dat wanneer onze loopvrienden door de deur komen, het tijd is om zijn bal te pakken.

365 Dagen

Eigenlijk is het al iets langer dan een jaar geleden sinds Don in mijn leven kwam. Het is echt een rollercoaster van een jaar geweest, maar dat is absoluut geen slechte zaak.

Alarm

Don is slim, erg slim. Soms is hij zo slim dat hij er zelf van in de war raakt. Hoewel hij een ADL-hond is, kreeg ik lessen over hoe ik hem moet trainen om alles te doen wat ik wil dat hij doet.

Het Zesde Zintuig

Hoewel Don is opgeleid als een ADL-hulphond (Algemene Dagelijkse Levensbehoeften), doet hij veel dingen voor mij waarvoor hij niet is opgeleid om te doen.

CE in blijde verwachting!

De naam Canine Efficiency, letterlijk ‘de efficiëntie van honden’, heeft Ray gekozen omdat wij vinden dat honden voor hun oorspronkelijke doel gebruikt moeten worden

Taal nummer negen....

Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands. Ik ken een paar woorden in het Duits en in het Welsh en ik ken nog net wat minder woorden in het Frans.

Introductie KBH bij schaapskudde

Canine Efficiency Diensten werd uitgenodigd om te begeleiden in de introductie van een KBH bij de schaapskudde.

Het Servicevest

Ik heb een vraag voor je.

Terug naar Nederland

Van 6 juni tot 5 juli was de helft van Canine Efficiency in Nederland. Om werk en woonst te zoeken. We gaan namelijk terug in Nederland wonen.