• Designer-dog nieuw in Zweeds koningshuis

Designer-dog nieuw in Zweeds koningshuis

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Designer-dog nieuw in Zweeds koningshuis

za, 05/02/2020 - 16:58

Een cavoodle is de nieuwe aanwinst...

Heeft ons koninklijk gezin Labradors, in Zweden lijken ze gevallen voor de designer-dog. Prinses Victoria en prins Daniel van Zweden hebben een nieuwe pup met de naam Rio. Op de Facebookpagina van het Zweedse koningshuis werd bekend gemaakt dat de pup sinds een week op het Haga-paleis woont. Via instagram liet prinses Victoria zelf weten dat het om een “Cavoodle” gaat,m oftewel een kruising poedel met  Cavalier King Charles Spaniel, al een week bij hen in Haga Palace woonde.

Op de twee foto's die zijn vrijgegeven, is de schattige donkerbruine puppy te zien die in de grote buitenruimte van het paleis rent en later met het hele gezin poseert. Het nieuws van de nieuwe toevoeging brakgezinsuitbreiding kwam  eerder deze week voor het eerst uit, nadat de familie in het weekend tijdens een wandeling in Haga Park werd gezien en de kroonprinses op de foto de puppy in haar jas droeg.

Victoria en Daniel zijn niet de enige Zweedse leden van het koninklijk huis die een hond hebben - de ouders van de kroonprinses, koning Carl en koningin Silvia, hebben twee honden, Brandy en Bingo. Prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia hebben Siri, terwijl prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill onlangs een puppy met de naam Teddy hebben verwelkomd in hun ouderlijk huis in Florida.