• Gratis bier bij asielhond
Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Gratis bier bij asielhond

lun, 03/30/2020 - 11:30

Twee kratten per hond...

In veel landen zitten de asiels vol door de coronacrisis. Mensen komen niet naar de asiels, of mogen niet komen. In het Amerikaanse Minnesota mag je wel naar het asiel, maar nog al;tijd blijven mensen weg.

Bierfabrikant Busch (van het concern Anheuser-Busch dat ook Budweiser bezit) probeert dat op een wat ongewone manier op te lossen. Wie nu een hond adopteert, krijgt 3 maanden lang gratis bier, Busch bier. De eerste 500 mensen althans, overdrijven is ook een kunst.

Busch Beer werkt hierin samen  met Midwest Animal Rescue om de aanbieding "Foster a Dog, Get Busch" te lanceren .

"In deze onzekere en eenzamere tijden hebben mensen een ontsnapping nodig: geef de schattige puppy-memes en foto's een cue", vertelde een woordvoerder van Busch aan People Magazine in een verklaring. "Maar hoe graag we die schattige puppyfoto's ook nodig hebben om ons te helpen sociale afstand te nemen, zij zijn het die ons nodig hebben.Sociale afstand nemen is beter met een harige vriend aan je zijde en een koud biertje in je hand', voegde de woordvoerder toe.

Na het adopteren van een hond ontvang je een voucher om bier te kopen.  Helemaal losgaan met je hele familie is niet mogelijk, het maximum aan bier is 100 dollar. Ietwat afhankelijk van de soort bier wat je drinkt, komt dat neer op ca. 50 pilsjes.  Hoeveel mensen al van de “aanbieding” geb ruikt gemaakt hebben is onbekend.

 

 

dossier