• Best Friend from Heaven nieuwe hondenfilm
Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Best Friend from Heaven nieuwe hondenfilm

Tue, 11/21/2017 - 12:24

Behalve de trailer is er bijna niets over te vinden, de "nieuwste" feelgood-hondenkomedie van het Amerikaans/Canadese  bedrijf Brainpower. "Best friend from Heaven" heet de film en de enige bekende acteur is Kris Kristofferson, die zijn stem leende aan hoofdrolspeler Gabriel, een Schotse collie die in het begin van de film overlijdt na een tragisch ongeval.

Hoofdrolspeelster Tara, gespeeld door Winny Clarke, besluit uit verdriet haar voorgenomen huwelijk met Danny (Keith Cooper) af te zeggen. En dat kan Gabriel, ook vanuit de hemel, niet laten gebeuren.

Een komedie dus geregisseerd door Justin G. Dycke, die al eerder films in dit genre regisseerde, waaronder de TV-film "a puppy for Christmas" en andere kerstfilms. Schrijver van het plot is Keith Cooper, naast een aantal van eerder genoemde kerstfilms ook verantwoordelijk voor superman Returns en The Fantastic four.

Of de in 2017 al uitgekomen film hier ooit de bioscopen gaat halen is de vraag, maar de trailer is in ieder geval best leuk om te kijken. De combinatie van "geesthond" en "huwelijk" is in ieder geval nieuw.