• Trouw tot in de dood

Trouw tot in de dood

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Trouw tot in de dood

zo, 05/26/2019 - 17:09

Trouw tot in de dood…   Dat waren een Braziliaanse dakloze en zijn hond. Afgelopen vrijdagnacht stierven beiden in de stad Torquato Severo, in Brazilië.

Op de koudste nacht van dit jaar die in de stad werd geregistreerd, werd de dakloze man het slachtoffer van diezelfde kou, hij werd dood gevonden met zijn hond in zijn armen in het centrum van de stad op zaterdagmorgen.

De twee waren niet door geweld om het leven gekomen, zo verklaarde de politie. Lelo was als dakloze bekend  en woonde samen met Bingo, zijn hond, op een veld in de buurt. Op donderdag was hij door vrienden nog gezien in een bar, waar hij vertelde dat hij medicijnen voor zijn hond zou kopen, die wormen had, en de rest van het geld zou hij een deken zou kopen.

De eigenaar van de bar, Adelino, zei dat hij hen een deken had gegeven, maar een andere dakloze stal deze wat later van hem.

Lelo werd zaterdag begraven op de openbare begraafplaats van de stad. Bewoners probeerden nog om het lichaam van de hond vrij te laten geven om met zijn eigenaar te worden begraven vanwege alle vriendschap, maar zonder succes.

bron

Sorocabanices