• Goede voornemens: doe mee met de palamountains-uitdaging op 2 en 3 januari

Goede voornemens: doe mee met de palamountains-uitdaging op 2 en 3 januari

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Goede voornemens: doe mee met de palamountains-uitdaging op 2 en 3 januari

ma, 12/14/2020 - 15:53

Lockdown? Dan maar actief in je eentje met je hond...

Nu we tot 19 januari toch wel heel erg beperkt worden in wat we kunnen doen, in ieder geval qua “binnenuitjes” en shoppen, is het leuk om veilig, coronaproof mee te doen en actief te worden met je hond.   Zeker tegen oud en nieuw, waarin we meestal wel wat goede voornemens hebben. palaMOUNTAINS wil je hierbij graag uitdagen! Start volgend jaar niet alleen met goede voornemens voor jezelf, maar ook voor je hond(en).

Doe daarom in het weekend van 2 en 3 januari mee met de palaMOUNTAINS challenge: ren, fiets of step(met 1 hond) zo snel mogelijk 3 KM met je hond (alleen monosport) of -voor de mushers onder ons- rijdt een ronde met je kar (maximaal 4 honden) en deel je resultaten op Facebook in dit evenement met de hashtag #palamountainschallenge. Voor de snelste 3 deelnemers per klasse (man/Vrouw apart bij Canicross & Bike) stelt PalamountainsNL mooie prijzen ter beschikking. De snelste Belg en de snelste Nederlander krijgen een jaarabonnement op Dogzine erbij!

Ben je geen snelheidsmonster, maar wel in voor een pittige uitdaging? Doe dan mee met de (Pala) MOUNTAIN challenge. Overwin in het weekend van 2 en 3 januari zoveel hoogtemeters als je kunt samen met je hond tijdens een wandeltocht of hardloopronde. Wie in de polder woont zal dus een flinke brug moeten uitzoeken. De afstand die je daarbij aflegt of de tijd die je erover doet maakt daarbij niets uit. Alleen het aantal (positieve) hoogtemeters telt.

Voor alle informatie, kijk op https://www.palamountains.org/palamountainschallenge  of meld je aan via https://www.facebook.com/events/220660172762148/?ti=ls